Verblijf

Verblijf

Wij ontvangen u graag in ons kleinschalig hotel in een familiale sfeer. Het Charmehotel heeft 8 luxueus ingerichte stijlvolle kamers. Elke kamer is uniek en draagt de naam van een voormalige inwonende huishoudhulp of knecht.

Onze locatie in de Stationsstraat in Borgloon is zeer rustig, we liggen op wandelafstand van de Stroopfabriek alsook van het centrum van Borgloon.

 

De comfortabele kamers beschikken allemaal over Belgische kwaliteitsvolle bedden (boxspring 180/210 Styldecor) en een ruime badkamer met douche of bad met verzorgingsproducten van Molton Brown.

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet met streekprodukten serveren wij in de ontbijtkamer of op het terras dit tussen 08.30 uur en 10.00 uur. 

Ook wanneer je niet bij ons logeert, kan je komen ontbijten na reservatie tussen bovenvermelde uren. 

Cadeaubonnen

Wij hebben ook cadeaubonnen, altijd leuk om een ontbijt of overnachting cadeau te doen. 

Informatie 

Inchecken kan tussen 16 uur en 18 uur, latere aankomst is mogelijk na afspraak. 

Check-out voor 11 uur.

Wij voorzien ook lunchpakketten voor onderweg, dit enkel op aanvraag (10 euro per persoon) 

Huisdieren zijn bij ons niet toegelaten. 

In het ganse hotel geldt er een algemeen rookverbod.

Het hotel heeft een privéparking, zowel links als rechts van het hotel zijn er parkeerplaatsen voorzien. De parking is gratis te gebruiken door onze gasten. 

Borgloon biedt tal van leuke eetgelegenheden. Dus naast onze arrangementen helpen we je ook graag verder om hierin een keuze te maken. Vraag ernaar bij je boeking!  

Wij beschikken ook over een eigen tranferdienst voor onze hotelgasten. Prijs en beschikbaarheid op aanvraag. 

 

 

 

 

Wij beschikken over 2 veloboxen om uw fietsen veilig in op te bergen. Per box kunnen er 5 fietsen geplaatst worden en er zijn ook telkens 5 oplaadpunten per box voorzien. 

 

En meer ...

Wenst u te boeken voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk, een familiefeestje, een bedrijfsuitje, congres neem dan contact met ons op zodat wij uw vragen en wensen kunnen beantwoorden en mogelijk maken. 

Bedrijven en expats genieten korting bij regelmatige boekingen of boekingen voor langere termijn. 

Ook willen wij iets meer brengen dan enkel een charmehotel. Er zullen in de toekomst verschillende events georganiseerd worden die voor het publiek toegankelijk zijn.

 

 
Contacteer ons